LOADING

google-site-verification: googlefbe7ce96602e21d0.html

Wat leuk dat je meer wilt weten!

De wereld van Marga

Marga Goudsbloem Fotograaf Kesteren

Mijn naam is Marga Goudsbloem, als creatief fotograaf (en nog veel meer) ben ik inmiddels alweer heel wat jaren met plezier actief vanuit prachtige Betuwe.

Met de steekwoorden sfeervol, stijlvol, fris, landelijk en een tikkeltje romantisch in het achterhoofd, leg ik niet alleen mensen, maar ook food en interieur vast.

Met mijn omgeving als studio kan ik volop inspiratie halen uit het landschap, de mensen en mijn eigen gezin. Spelen met het licht vind ik bijzonder leuk en dat maakt dat ik geen standaardwerk aflever.

Veelzijdig in fotografie

Mijn werk als fotograaf in de Betuwe is elke dag anders. De ene dag sta ik in een bed & breakfast voor het interieur mooi vast te leggen, de andere dag alweer tussen de weilanden voor een gezellige familie reportage of ben ik onderweg voor mijn voedselfotografie, om mooie producten heerlijk en sfeervol vast te leggen.

Wat gebeurd er na de fotoshoot?

De gemaakte foto’s beoordelen, selecteren en optimaliseren in mijn werk atelier. Om het leukste en mooiste eindresultaat te krijgen is extra aandacht voor detail en het doen subtiele aanpassingen een vast onderdeel van mijn werkwijze.

Kijk gerust voor een impressie in de verschillende onderstaande fotoseries en spreekt het je aan? Neem dan contact op.

Mensen:
Gezinnen, Kinderfotografie, Zwangerschapsfotografie, Fine Art
Thema’s:
Kleding, Eten, InterieurLife style

 

Tot snel!

Marga Goudsbloem

 

Als fotograaf ben ik vooral actief in Kesteren, Opheusden, Lienden, Ingen, Ochten, maar ga ik ook steeds vaker de brug over voor een leuke fotoreportage in Rhenen,Veenendaal of Wageningen. Spreken de foto’s je aan, maar woon je verder weg? Geen probleem, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.