LOADING

google-site-verification: googlefbe7ce96602e21d0.html

Een fotoreportage voor de kinderen, een loveshoot met je partner, die lifestyleshoot, die mooie fotoshoot met de hele familie of in het klein een speelse gezinsfotoshoot. Als fotograaf neem ik de ervaring van vele jaren mee en ga ik voordat we beginnen, goed met je/jullie door de details heen. Zo kunnen we samen verwachtingen en resultaat prima op elkaar afstemmen.

Kinderfoto’s

Kinderen fotograferen zoals ze zijn is een feestje op zich. Met veel geduld en door mee te gaan in hun denkwereld krijg je meest verbluffende foto’s. Een kind op de foto zetten zoals ze zijn….. met hun pure onschuldige karakter.  Dat zijn de momenten/ herinneringen die je graag aan de muur ziet hangen. Door mee te gaan in hun wereld krijg je ontzettend aandoenlijke en mooie gelegenheden om het kroost op met hun unieke karaktertrekken te fotograferen.   Uiteindelijk een vertederende glimlach bij het eindresultaat op het gezicht toveren, daar ga ik voor. Een impressie bekijken? Klik deze link voor een kleine selectie 

Gezinsfoto’s

Gezigezin 7-nsfotografie is een sport apart. Maar wel een hele leuke! Probeer iedereen maar eens op het zelfde moment, met dezelfde sympathieke uitstraling vast te leggen. Een fotoshoot voor het hele gezin neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Tip! : Voor een mooi resultaat telt ook de kleding zwaar mee. Het is absoluut aan te bevelen om neutrale kleding te dragen en allemaal in de dezelfde stijl/kleur gekleed te gaan.

 

Loveshoot

Een mooie fotoreeks waar de liefde vanaf straalt, dat is de moeite waard. Voor deze loveshoot spreekt het voor zich dat ik samen met jullie de wensen en verwachtingen vooraf afstem en we een mooie plek gaan opzoeken om die verterende knipoog, glimlach, knuffel en jullie blije uitstraling naar elkaar toe, op een perfecte manier op de foto zetten.

Met een hele groep of de familie op de foto

Een sfeervolle reportage voor groepsopnamen vanaf 8 personen is natuurlijk ook mogelijk. Voor deze shoot is reserveren van ongeveer 45 minuten van een ieders tijd gewenst. De groep zal dan vanaf verschillende standpunten worden gefotografeerd voor een optimaal resultaat. Ook hier geld, de kleding doet veel…dus de mensen op de foto komen het beste tot hun recht als ze allemaal in dezelfde stijl/kleur gekleed zijn. Tijdens deze groepsfoto zijn er misschien familieleden, vrienden of vriendinnen die apart als groepje of koppel ook een foto willen. Dit kan uiteraard, maar moet wel even van te voren worden aangegeven, zodat hiervoor extra tijd kan worden gereserveerd.

Fine Art fotografie

Fine art fotografieEen reportage in een klassieke stijl die momenteel sterk in opkomst is in Nederland. Deze vorm van portretfotografie kun je eigenlijk niet eenvoudig in woorden vangen. De belichting, kleding en setting zijn smaakvol op elkaar afgestemd, zodat er een geheel ontstaat waarbij een exclusieve uitstraling in het eindresultaat gegarandeerd is. Zie ook mijn voorbeelden in Fine-Art fotografie om een gevoel bij deze kunstvorm te krijgen. Een Fine Art fotoreportage is al mogelijk bij personen vanaf 4 jaar.

 

 

Een fotoreportage / fotoshoot kado geven?

Altijd leuk om te krijgen en nog leuker om te geven! Doormiddel van een persoonlijke cadeaubon in een smaakvolle verpakking kom je niet met lege handen aan. Sterker nog, een cadeaubon voor een fotoreportage is voor veel gelegenheden het juiste presentje en eigenlijk dubbel feest. Eerst op het moment van geven, maar vervolgens ook nog een keer op het moment van de reportage zelf. Hoe dat in z’n werk gaat? Neem contact op met mij via 0488481370 of email marga@margagoudsbloem.nl

Lifestyle fotografie

Soms zeggen beelden zeker meer dan woorden. Dus wil je een sfeer van een website, menukaart, flyer, magazine of product helemaal voor zich laten spreken. Dan ga ik graag aan de slag voor om uw wensen naar een mooie foto te vertalen. In het geval van lifestyle fotografie ga ik aan de slag met de complete mix van styling, belichting en vastlegging. Daardoor komt dat stapje extra tot uiting in het eindresultaat, voor voorbeelden kunt u hier terecht.