LOADING

google-site-verification: googlefbe7ce96602e21d0.html

Een smaakvolle fotoreportage verzorgen, daar is wel wat voor nodig. Vanuit ervaring bij eerdere  fotoshoots heb ik een heldere lijst met vragen en antwoorden voor je samengesteld.

Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Een fotoreportage, hoe belangrijk is kleding ?

Hoe neutraler de kleding is ( geen teksten), hoe beter het mogelijk is om de markante verschijning van personen te benadrukken. Als koppel, met het hele gezin, de familie of als groep leuk op de foto? Probeer dan de styling op elkaar af te stemmen, dan is als uitkomst een smaakvolle fotoshoot een stuk dichterbij.

Een fotoreportage boeken, van hoe laat tot hoe laat kunnen we afspreken?

In de zomermaanden kunnen we 7 dagen per week een reportage plannen tussen 8.30 uur en 20.00 uur s’avonds.  Voor een fotoshoot is ongeveer 60 tot 90 minuten gereserveerd.

Een fotoreportage geboekt, maar het regent?

Nou dit heeft natuurlijk niet de voorkeur, dus mocht de natuur in dat opzicht niet meewerken….plan ik graag een nieuwe datum!

Een fotoreportage in de studio?

Omdat het spel met natuurlijk licht juist een creatieve waarde is waarmee de foto’s als geheel het beste tot hun recht komen, is deze optie niet mogelijk. De natuurlijke belichting in een omgeving in al z’n seizoenspracht maakt juist dat verschil, waardoor de foto’s een ereplaatsje aan de muur verdienen.

Zijn de foto’s direct klaar?

Na de fotoshoot wordt u binnen maximaal een week uitgenodigd om het resultaat te komen bewonderen. Van de gemaakte foto’s wordt een selectie getoond van foto’s die aan de kwaliteitseisen voldoen, waarbij de kleinste details natuurlijk moeten kloppen.

Kunnen we de foto’s overal voor gebruiken?

Foto’s zijn bedoeld voor prive doeleinden, tenzij anders afgesproken. Voor publicatie van foto eerst even contact opnemen met de fotograaf.

Betaling van de fotoreportage, hoe werkt dat?

Betaling van een fotoreportage wordt afgehandeld bij aflevering. Voor het vastleggen van een reportage wordt een aanbetaling van €35.– verlangd.

Kan ik ook mini album, vergrotingen, posters, canvas etc. bestellen?

Dat is zeker mogelijk! Voor het uivoeren van dergelijke opdrachten werk ik samen met professionele partners, zodat ook dat deel helemaal naar jouw wens kan worden ingevuld. In mijn kantoor beschik ik over voldoende inspiratie om je hierin met leuke suggesties van dienst te zijn.

Nog vragen?

Natuurlijk kunnen er nog meer vragen zijn, die beantwoord ik maar al te graag. Voor meer informatie kun je dus gerust even contact opnemen. Dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug!

Bel mij op 0488-481370 of stuur een mail naar marga@margagoudsbloem.nl